Уикенд бягство на село с творчески привкус

„Уикенд бягство на село“ е изживяване, което ще Ви преведе през различно чувства и емоции. Ще започнем съботния ден с пренасяне назад във времето чрез изписване на думи с мастило и перо, ще преминем през магията сами да замесим хляба си и ще завършим с работилница по ръчно декориране на стъкло. Предвидили сме почивки, похапвания, подаръци и изненади…

Това събитие e замислено с много любов, вяра и вдъхновение. Описанието ще е дълго, но идеята е да дадем максимална яснота предварително. Все пак, ако имате каквото и да е питане не се колебайте да ми пишете на лично събщение или да се чуем всеки делничен ден между 9 и 11 часа на телефон 0878242627 – с Цвети.

👉Този уикенд е точно за вас, ако:

✅ искате да смените еднообразното ежедневие и да излезезете от рутината;
✅ искате да се порадвате на пролетта на открито – от двора;
✅ искате да си подарите почивка и време само за вас;
✅ искате да усвоите нови умения и да изживеете нови емоции;
✅ искате да пробвате нещо различно и да видите веднагарезултата;
✅ искате да си тръгнете със завършен продукт, сътворено изцяло от вас;
✅ имате желание да се скриете за ден-два в къща на село, където да се забавлявате и да творите;
✅ има и още, но то е изненада само за присъстващите 😉

Отдавна е доказано, че творенето е едно от най-отпускащите и вдъхновяващи забавления. Ние ви обещаваме, че ще си тръгнете изпълнени, презаредени и с много завършени подаръци – калиграфско изписана рецепта, ще знаете как да замесвате сами хляб, с чаши за любимата ви напитка с дизайн „житни поля“ и подарък ръчно рисувана стъклена купа за месене на хляб. те ще ти напомнят за този уикенд, когато ги ползваш в ежедневието си.

Подари си едно по-различно преживяване, което със сигурност ще те зареди, както никое друго. Погрижили сме се за всичко. От Вас се иска само да си подарите този уикенд.

👉Кога и къде се провеждат работилниците?

20-21 април, 2024г. с възможност и за 19 април – вижте вариантите по-долу.

Събитието се провежда във семейна къща „вила Топи“, в село Калояново на 25 км от гр. Пловдив и 150км от гр. София.

👉Какво те очаква през съботния ден?

10ч. Пристигане и кратка почивка

10-13ч. Работилница с Геви: Потапяне в магията на калиграфско писане с мастило и перо
13-14ч. Почивка и домашно приготвена почерпка
14-15ч. Занимание с Геви: Замесване на хляб, както са го правили нашите баби. Всеки участник ще получи специална стъклена купа за втасване на неговото тесто, като подарък.
15-18ч. Работилница с Цвети: Рисуване върху стъкло – комплект от 2 броя чаши за любимата Ви напитка – кафе, чай или вино или 1 гарафа (предварително се уточнява) Дизайна е „житно поле“, за да Ви връща към това преживяване, всеки път когато ги ползвате.
Снимки за спомен
20ч.- …. Релакс по женски – дълга вечеря, сладки приказки с чаша вино пред камината, нощувка, закуска (при вариант 2 и 3).

➡️ Вариант 1: Пакет „Творчески работилници“ – еднодневно забавление в съботния ден от 10-19ч.
РЕЗУЛТАТ: 3 занимания и нови умения и 3 завършени продукта
Включва:
1) всички необходими творчески материали за работилниците през деня (описани по-горе)
2) Почерпка от домашно приготвени сладки и соленки, обяд
3) Топли напитки – кафе, чай, минерална вода
4) Подарък – стъклена купа за месене на хляб
5)Wi-fi за снимки и тагване J
Паркинг пред къщата
*Редовна цена 210 лева.
*При заплащане на цялата сума до 31 март 2024г. – 3 седмица преди събитието по банков път ползвате 10% отстъпка и цената е 190 лева.

🔝➡️ Вариант 2: Пакет „Уикенд бягство на село с творчески привкус“ – 20 – 21.04.24г. събота (от 10ч.) и неделя (до 12ч).
РЕЗУЛТАТ: 3 занимания и нови умения, 3 завършени продукта, почивка и презареждащ уикенд
Включва: Всичко посочено в Пакет 1 „Творчески работилници“ +
6) Вечеря, съобразена с твоя начин на хранене, чаша вино.
7) Нощувка – двойно настаняване в една спалня.
8) Закуска – домашно приготвена, чай, кафе.
*Редовна цена: 320 лева.
*При заплащане на цялата сума до 31 март 2024г. – 3 седмица преди събитието по банков път ползвате 10% отстъпка и цената е 285 лева.

🔝➡️ Вариант 3: Пакет „Дълъг уикенд бягство на село – Творческо презареждане“ – 19-21.04.24г.: петък (след 17ч.), събота и неделя (до 12ч).
РЕЗУЛТАТ: 3 занимания и нови умения, 3 завършени продукта, бягство от рутината на големия град и достатъчно време за да изживеете един дълъг, спокоен и презареждащ уикенд
Включва: Всичко посочено в Пакет 2 „Уикенд бягство на село с творчески привкус“ +
9) Втора вечеря, съобразена с твоя начин на хранене, чаша вино.
10) втора нощувка – двойно настаняване в една спалня.
11) втора закуска – домашно приготвена, чай, кафе.
*Редовна цена: 410 лева.
*При заплащане на цялата сума до 31 март 2024г. – 3 седмица преди събитието по банков път ползвате 10% отстъпка и цената е 365 лева.

⚠️Допълнителни изисквания и услуги:
*Не е включен транспорт до мястото на провеждане – вила Топи, село Калояново обл. Пловдив.
*Изработка на всеки следващ допълнителен продукт по време на същата работилница е на цена 40 лв. Например: изписване на име или вдъхновяваща мисъл в рамка или рисуване на втори комплект чаши или гарафа към чашите…
*Събитието се осъществява при заплатили минимум 4 човека и максимум 8. В случай, че не се събере група до 14 април 2024г. се възстановява 100% от сумата на предварително записалите се и платили.
*За да запазите вашето място можете да пишете на viber или да позвъните на телефон 0878242627 всеки делничен ден между 9 и 11часа и след капариране на 50% или заплащане на цялата сумата чрез банков превод.
*Една седмица преди събитието (до 14 април 2024г.) е необходимо да бъде направено окончателно плащане на пълната сума, спряно избрания от вас вариант по банков път.
*В случай, че участник се откаже до 14 дни преди събитието, му се връща цялата сумата. Ако се откаже 7-14 дни преди съботето се възстановяват – 50% и последната седмица: до 7 дни преди събитието не се възстановява сумата, тъй като вече ще е вложена в подготовката и организацията.
Събитието се провежда съвместно от Работилничка за настроение Tzvetymade и Kалиграфия с Геви.

С вас през цялото време ще бъдем ние:

Геви – Калиграф и писател. Тя обожава българското и българския език. Тя е събирач на стари думи и автентични истории. Това, което най-много вдъхновява Геновева е възможността да достигне до колкото се може повече деца и да им покаже магията на калиграфията – изкуството на красивото писане с мастило и перо. Това е и нейна основна дейност – да води курсове и уроци по калиграфия. Нейното местенце е Gevi Art & Graft

и

Цвети – самоук творец. Тя е пълно олицетворение на името си, самата тя се представя като „пъстроцветна личност с разноцветни интереси“. Тя обича простота на живота и умее да се наслаждава на моментите. Обожава да твори и да радва хората. Силно вярва, че „Вълшебствата не са в приказките, а в нас самите“. Нейното творческо онлайн местенце е Tzvetymade

А също така, тя е главно действащо лице и Ваш домакин във вила Топи.

Та, общо взето събрали се две творчески жени от големия град, които имат щастието да прекарват половината си време на село. Много добре осъзнават какво дава и какво взема и едното и другото. Всяка по отделно органнизира нейните си събития, курсове и работилници. Сега решихме да се съберем, но не как да е. Ще вземем една малка част от Вас и заедно ще избягаме на село. Да се скрием от всичко и всички. На тези, които ни се доверят и се впуснат в това приключени с нас, сме им замислили да се потопят в нещо ново, различно и удовлетворяващо. И определено ще си тръгнат различни. Обещаваме Ви го!

🎀Подарете си лично време с творческа почивка.

По време на уикенд събитието „Бягство на село с творчески привкус“ ще се насладите на удоволствието от споделеното време, общуването на живо, вълнението да създадеш нещо ново с ръцете си… домашно приготвена храна и всичко останало, както си му е реда.

Побързайте и се запишете още сега, предвид малкото и задушевно събиране от 4-8 души.

По този или сходен начин, можем да организираме персонални събития „Арт релакс“ само за вас и вашата компания. Така ще отпразнувате запомнящо се личен празник, рожден ден, годишнина, моминско парти, друг конкретен повод или просто така.

Нямаме търпение да пукне пролетта, да се намерим, да създаваме и да си побъбрим.

Цвети и Геви

Вашият коментар