Oбщи условия за обслужване

Приятели на ръчната изработка и персонализираните подаръци, моля прочетете и се запознайте с настоящите Условия за обслужване на онлайн магазин Tzvetymade.com

1. Общи условия

Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между магазин  tzvetymade.com (магазин) и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от tzvetymade.com. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на tzvetymade.com, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Общи условия за обслужване.

Цветимейд ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: село Калояново, ул. Евгений Босилков 3, ЕИК:  206062046

2. За поверителноста на Вашите данни

tzvetymade.com обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че tzvetymade.com има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:

– име и фамилия

– e-mail

– телефон за връзка

– адрес за фактура и досавка

– пощенски код

 

Данните, които ще получим при поръчката или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки. Гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

 

3. Поръчката

Поръчка се изпълнява след натискане на бутона „ПОРЪЧАЙ” в сайта, или при направена заявка по телефон. След като избере един от двата начина, Потребителят се съгласява да закупи стоките, които е заявил.  Това действие има правно обвързваща сила. Договорът се счита за сключен.

„ЦВЕТИМЕЙД ” ЕООД си запазва правото да направи отказ от доставка на направена поръчка, в случай  на неналични основни, изходни материали, необходими за изработката. Клиентите ще бъдат уведомени в рамките на една работната седмица, чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочен телефонен номер.

След получаване на всяка поръчка или услуга, в рамките на 24 часа представител на tzvetymade.com ще се свърже с Вас.  Срока на изработка варира от 3 до 30 работни дни,  зависимост от натовареността на онлайн магазин tzvetymade.com.

След уточняване на подробности и информиране  на клиента за очакван срок на изпълнение и доставка, поръчката се счита за приета.

Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на tzvetymade.com е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане.

 

4. Цените

Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка, която е съгласно тарифата на куриерска фирма Еконт.

С изпращането на потвърждение за поръчка, Вие се съгласявате да заплатите цената на избраните продукти и посочената стойност на транспортните разходи.

Tzvetymade.com ползва услуга Наложен платеж като основен метод за плащане.

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който освобождава „ГАППА АРТ ” ЕООД от задължението да издава Фискална касова бележка, е плащането на закупените стоки да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвто е Еконт.  За направеното от Клиента плащане, Еконт издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.

5. Проблеми при изпълнение на поръчката

Въпреки че се стремим да изпълняваме всички поръчки с точност, изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

5.1. Правим всичко възможно да разполагаме с наличност и да обновяваме наличностите своевременно, но е възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен, в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с email съобщение

5.2. Избрали сте “плащане с банков превод“, но не е извършено плащане или има забавяне на плащането.

5.3. Посочили сте грешни или непълни данни за доставка –  имена, адрес, телефон, пощенски код.

  

6. Плащане

Поръчките се заплащат по Ваш избор, по един от методите, посочени в магазина. При избор на метод за плащане, различен от наложен платеж, Вие изразявате съгласието си да заплатите цената на Вашата поръчка авансово на посочената от нас банкова сметка.

7. Доставка и получаване на продуктите

Артикули, които са готови и са без нужда от персонализация могат да бъдат при Вас в рамките на 2-3 работни дни. Артикулите ни са изцяло ръчна изработка и при поръчка на такъв, който не е наличен или изисква допълителна персонализация срокът за изработка и изпълнение на поръчката е 10 до 30 дни в зависимост от обема на поръчката.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриерска услуга от Еконт Експрес.

Доставката се извършва до адрес на Потребителя на територията на Република България или до офис на куриера, избран от него.

Разходите по доставката са за сметка на Потребителя. Цената на доставка се изчислява от модула на Еконт при поръчка и зависи от това дали доставката ще бъде до адрес или офис.

Преди изпращане на поръчаната представител на онлаин магазин Tzvetymade.com има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Tzvetymade.com не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, които куриерът заявява, че ще спази. Потребителят получава SMS известяване на посочения в поръчката телефонен номер. При извънредни обстоятелства Tzvetymade.com си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Пратките се изпращат с опция „Преглед“, като Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

Когато приемате поръчката си от куриерската фирма, винаги оглеждайте за целостта на транспортната опаковка и ако забележите нарушения, непременно те трябва да бъдат описани в протокол от представителя на куриерската фирма/това е тяхно правило и задължение/. Това е във Ваш интерес, тъй като ако има щети по стоката впоследствие няма да можем да признаем рекламацията Ви, тъй като куриерската фирма няма да е регистрирала щетата. Съгласно правилата на куриерската фирма, Вие имате право в присъствието на куриера да отворите пратката и след като се убедите в нейния добър вид, да заплатите дължимата по товарителницата сума.

Клиентът има право да замени закупена стока с избран продукт от магазина, като във формуляра за рекламации да отбележи, че иска замяна на продукта с друг. В този случай клиентът трябва да направи нова поръчка, като ако има промяна в цената се доплаща или се връща от заплатената.

Tzvetymade.com си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

Tzvetymade.com си запазва правото да прави промени в условията за доставка.

8. Отказ от поръчка и връщане

Моля, свържете се с нас на телефон +359 878242627, за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуктите или услугите, предоставяни от tzvetymade.com

Не се приемат рекламации и замяна при следните условия:

Тъй като изделията в нашия онлайн магазин са само ръчна изработка, начина им на съхранение и употреба трябва да е съобразен с известни правила,които правила са описани и приложени в електронният магазин и отделно към всеки продукт. При условие,че е подадена рекламация за изделие,чиито правила за употреба на определеното изделие НЕ са спазени, онлайн магазин milliel.eu няма да приеме за основателна.

2. При поръчан и изпълнен индивидуален проект, който е съобразен и изработен изцяло с идеята на клиента, но при краен резултат клиента промени мнението си, рекламацията също се счита за неоснователна!

След като уточним причините за рекламацията, ние Ви изпращаме отново стоката, а Вие ни връщате рекламираната.

вече сума (връщането на такава става само и единствено по банков път)!

10. Спорове. Алтернативно решаване на спорове

Надзорен орган за защита правата на потребителите в България е Комисията за защита на потребителите с адрес: 1000 гр. София, пл.“Славейков“ №4А, ет.3, 4 и 6;  тел.: (02) 980 25 24; факс: (02) 988 42 18; гореща линия: 0700 111 22 ; уебсайт: www.kzp.bg.

При спорове относно задължения, произтичащи от договори за онлайн продажби, при който не е постигнато споразумение, Вие можете да отнесете спора към органите за алтернативно решаване на потребителски спорове (АРС) при условията и по реда на чл.181а и сл. от ЗЗП. Допълнителна информация за алтернативното решаване на потребителски спорове може да се открие в уебсайта на Комисията за защита на потребителите на адресhttps://kzp.bg и в платформата за онлайн решаване на спорове ОРС.

 

11. Съдържание и авторски права

Уебсайтът съдържа авторски материали и текстове, изображения, графични лога, графики, лога на търговски марки,  които са собственост tzvetymade.com и са защитени от българските и други приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост. Възпроизвеждането на съдържанието, на уебсайта и/или който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост, може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на  tzvetymade.com.