Благодаря, че се отби в моето онлайн магазинче Tzvetymade.

Всеки продукт, които ще откриете тук е изцяло ръчно изработен, за което отделям нужното време и внимание Не приемам и не изпълнявам поръчки на продукти по индивидуален дизайн на клиента. Всеки мои продукт е създаден в момент на прилив на вдъхновение и вярвам, че е зареден с много любови и настроение. След направена поръчка в сайта ще се свържем с Вас за потвърждение или уточняване на детайли по поръчката.

Срокът за обработка на вече направена и потвърдена поръчка е различен в зависимост от натовареността от 3 до 30 работни дни. Артикули, които са готови и са без нужда от персонализация могат да бъдат при Вас в рамките на 2-3 работни дни. Моля имайте предвид, че персонализиране на продукт с надпис по Ваш избор може да изисква повече време за изпълнение на вашата поръчка.

Артикулите ни са изцяло ръчна изработка и при поръчка на такъв, който не е наличен срокът за изработка и изпълнение на поръчката е 10 до 30 дни в зависимост от обема на поръчката! Ако имате въпроси или поръчката Ви е спешна, молим Ви да ни пишете, за да реагираме максимално бързо Всеки продукт ще получите грижливо опакова в крафт опаковка.

Доставяме с Еконт Експрес. Нямаме физически магазин. Пълните условия за доставка може да видите в Общите условия. Пратките се изпращат с опция „Преглед“ и SMS известяване.

Благодарим Ви