уикенд преживяване с творчески работилници

Уикенд бягство на село с творчески привкус

„Уикенд бягство на село“ е изживяване, което ще Ви преведе през различно чувства и емоции. Ще започнем съботния ден с пренасяне назад във времето чрез изписване на думи с мастило и перо, ще преминем през магията сами да замесим хляба си и ще завършим с работилница по ръчно декориране на стъкло. Предвидили сме почивки, похапвания, подаръци и изненади…

плетене на една кука, плетенена панер, великденски панер, панер за яйца, курс по плетене

Пролетна работилница Плетене на великденски панер в София -28.03.2024г.

Работилница 3 от моите пролетни работилници 2024: Искате ли тази година сами да си изплетете нова великденска декорация за дома?
Отдавна е доказано, че плететето е вид медитация. Докато плетем, ние извършваме механични действия, а мозъка ни изключва.
По време на творческата работилница ще се научите как се плете панер с твърдо дъно. Овладеете ли начина на плетене, ще можете сами да си майсторите – поднос, фруктиера и каквото още се сетите!

Пролетна работилница Рисуване върху стъкло в София – 22.03.2024г.

Разтоварваща вечер с курс „Рисуване върху стъкло“ Подходящо за абсолютно начинаещи!
Подарете си разпускаща вечер в края на седмицата. Сътворете сами своята стъклена чаша за любимата ви напитка. Компанията също не е за подценяване. Ще разпуснем с чаша хубаво вино, приятелки и творчество! Мястото е запазено само за нас и е на 5 минутки пеш от Орлов мост, София.
Ние ще се погрижим за всичко небходимо.

курс по декупаж, състаряващ декупаж, творческа работилница, женско събиране в София

Пред пролетна работилница по декупаж в София – 24.02.2024г..

Състаряващ декупаж върху дървена дъска за студено сервиране.

Подарете си няколко разпускащи часа, през които да се забавлявате с боички и четки. Накрая всеки ще си тръгне презареден, с продукт, сътворен изцяло от него и готов за ползване – Обещавам Ви!

Творческата работилница е подходяща за абсолютно начинаещи.

Курс рисуване върху стъкло за начинаещи в София.

Рисуване върху чаша за вино в София

Разтоварваща вечер с курс „Рисуване върху стъкло“ Подходящо за абсолютно начинаещи!
Подарете си разпускаща вечер в края на работния ден. Сътворете сами своя стъклен калейдоскоп от магични цветни парченца върху стъклена чаша за любимата напитка. Компанията също не е за подценяване. Ще разпуснем с чаша хубаво вино, приятелки и творчество! Мястото е запазено само за нас и е района на Орлов мост, София.

Арт релакс и презареждащ уикенд на село

Творчески уикенд „Арт релакс и бягство по женски“

Подари си лично време с творческа ваканция. Обади се на приятелка, качете се на колата …също като едно време… Елате на село да се забавляваме с едни изцяло женски развлечения като декупаж, рисуване върху стъкло, напитка пред камината, сладки приказки, разходка…

Наслади се на удоволствието от споделеното време, общуването с приятелки и вълнението да създадеш нещо ново със собствените си ръце.